Blog > Komentarze do wpisu

Pasta z awokado



Pyszna, bez udziwnień, klasyczna. Pasta z awokado.

1 dojrzałe awokado
trochę świeżego koperku
2 duże ząbki czosnku
odrobina soku z cytryny
sól, pieprz

Awokado pozbawiamy pestki ze środka, obieramy, drobnimy widelcem. Dodajemy czosnek przepuszczony przez praskę, podlewamy odrobiną soku z cytryny, doprawiamy solą i pieprzem i świeży koperek do tego. Do lodówki na noc, idealna pasta do świeżej bułeczki w pracy. Fajnie zrobić dzień wczesniej, by wszystko się ładnie przeżarło :)

środa, 08 lutego 2012, basinepichcenie

Follow on Bloglovin


POLECAM
MÓJ NR 1
Camembert na fali
Camembert
MÓJ NR 2
Warkocz francuski
Warkocz francuski
MÓJ NR 3
Dietetyczne racuchy z kiwi Racuchy



NAPISZ DO MNIE:
basinepichcenie@blox.pl
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1374966_556196014452992_92401169_n.jpg



Używam



BIORĘ UDZIAŁ W AKCJACH:
Durszlak.pl

Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów

Top blogi Odszukaj.com - przepisy kulinarne